Het is eindelijk zover

Na bijna 4 jaar regelen, wachten, regelen, doen, en op en neer reizen is het dan eindelijk zover dat het einde in zicht is. Alles zit nu in de laatste fase.

website 199x300 Het is eindelijk zover

Eind juni 2012 gaan we eindelijk open voor onze gasten. De website www.casolareresole.com is niet meer een doorklik-pagina naar deze weblog, maar een op zichzelf staande website. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk relevante informatie op te vermelden. Een beetje over ons natuurlijk, over eten & Drinken, over natuur, cultuur enz.

de verbouwing 06 300x224 Het is eindelijk zover

We hebben al heel veel leuke reacties gekregen over de site en ook de eerste aanvragen zijn binnen. Bijna elke dag hebben we nu aanvragen. het is jammer dat we nu nog niet klaar zijn, want het weer is al de hele maand fantastisch. De sneeuw was nog niet weg of het was alleen maar rond de 20°C en een zonnetje.

verhuizen 02 300x224 Het is eindelijk zover

We zijn dus erg druk met alles op en om het huis. Op dit moment is de buitenkant van het huis zo goed als af. de ramen en deuren staan klaar om gemonteerd te worden, de buitenluiken(speciaal op maat gemaakt door Anne’s vader), bedden en andere spullen zijn terwijl ik dit schrijf onderweg naar Italië. We gaan nu aan de gang met de vloeren, de badkamers en het stucwerk van de muren. Op het land zijn we begonnen met het vernieuwen van de wijngaarden. We hebben subsidies aangevraagd en de kans is groot dat we die gaan krijgen. Voor nu houdt dit in dat we 0,7 hectare wijngaard hebben weggehaald, zodat we een parkeerplaats kunnen maken en extra ruimte hebben voor de mini-camping. We willen geen hutjemutje, dus het worden ruim opgezette plekken.

wijngaard weghalen 10 300x224 Het is eindelijk zover

Door al dit werk groeit onze houtstapel enorm. Een paar kuub hout kwam uit het huis van alle balken en latjes, die we niet meer konden hergebruiken. Verder nog een paar kuub van de druivenstammen en dan nog eens een boel hout van Ottavio. Hij is eindelijk verder gegaan met het opruimen van de fruitboomgaarden. Van de zomer wordt het dus erg gezellig bij de haardvuurtjes ‘s avonds in de buitenlounge.

wijngaard weghalen 13 300x224 Het is eindelijk zover

Voor meer informatie over onze Bed & Breakfast en Mini-camping: Casolare Re Sole

Wilt u meer foto’s zien, kijk dan op onze facebookpagina: Casolare Re Sole op Facebook

amandelboompjes in bloei 300x224 Het is eindelijk zover

Share and Enjoy:
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover
 • services sprite Het is eindelijk zover

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply