Alles tegelijk

In onze vorige post gaven we al aan dat we bijna klaar zijn met de hele verbouwing en dat we eind Juni officieel open gaan. Hierop hebben we heel veel leuke reacties gekregen en dat was erg fijn. Voor deze zomer hebben we al heel wat boekingen, maar er zijn nog een paar plekken vrij. www.casolareresole.com

silo 300x224 Alles tegelijk

Dat gaf weer nieuwe energie om door te klussen. En dat was ook wel heel erg nodig, want we waren op zoveel fronten tegelijk bezig. Al onze spullen waren ingeladen in de verhuiswagen en perfect op tijd in Montottone aangekomen. De lading bestond uit huisraad, maar ook uit de speciaal voor ons in Nederland gemaakte buitenluiken. We hadden gekozen voor Red Cedar-hout en dat kennen ze niet of nauwelijks in Italië. Verder een stapel oude fabrieks- en scheepslampen, die een tweede leven bij ons gaan krijgen.

Francesco en Anne 300x224 Alles tegelijk

Klussen dus!! De bouwers waren nog druk in de weer met de vloeren en allerlei afwerkingen in en om het huis. Anne’s ouders waren meegekomen om te helpen. De druiven in de wijngaard moesten opgebonden worden en Hugo moest al het hang en sluitwerk op maat maken voor de luiken(een heel gedoe). Overal rond het huis waren puinhopen en dat moest worden opgeruimd; Er moest een parkeerplaats gemaakt worden, en verder de kampeerplaatsen.

Hugo 300x224 Alles tegelijk

Op ons terrein hebben we nu 15 kampeerplaatsen. Sommige tussen de fruitbomen, sommige bij de wijngaarden en sommige in de olijfboomgaard. Allemaal heel ruim opgezet en met fantastische uitzichten.

camping 21 300x224 Alles tegelijk

Voor de camping hadden we natuurlijk weer faciliteiten nodig en we hebben nu 2 aparte cabines besteld. allebei met douche en toilet. Deze komen naast de loungehoek te staan. en ook deze moest nog gemaakt worden. Ongeveer 100 m2 met zithoek, eettafels, buitenkeuken en grote BBQ. Bovenop onze heuvel met een bijzonder mooi uitzicht en elke avond een schitterende tramonto(zonsondergang).

plateau 2 300x224 Alles tegelijk

Na de hulp van Anne’s ouders, kwamen nu de andere hulptroepen; Sjoerd, Marco, Lianne, Gerard en Jaap. Stuk voor stuk handige klussers. En we hadden een boel te doen. Opruimen, plafonds en muurtjes plaatsen, tafels maken, deuren schuren en nog veel en veel meer. Verder zijn de keukens eindelijk besteld; 1 voor onszelf, 1 voor het appartement en 1 voor buiten in de loungehoek.

sjoerd graven 300x224 Alles tegelijk

Dit klinkt allemaal heel positief, maar tussendoor ging er ook van alles mis. Hugo was verkouden en alles wat we op het laatste moment nodig hadden konden we alleen krijgen op afstanden van minimaal 40km. Helemaal gestoord werden we hiervan. En dan waren vaak ook nog eens de winkels gesloten als we aankwamen, omdat het dan weer een of andere feestdag was.

Marco 300x224 Alles tegelijk

Daarna was Anne’s tas gestolen met al haar documenten, geld en telefoons. Erg lastig. Een cementwagen zat vast op onze weg en moest worden losgetrokken door 2 heel grote graafmachines en dat duurde ongeveer een uurtje of 7. Daarna werd Gerard zowat geëlektrocuteerd door een kapotte bouwlamp.

Lianne 300x224 Alles tegelijk

Maar alles is weer onder controle. De toiletten zijn binnengekomen, het doek voor de buitenlounge is besteld, de badkamers zijn betegeld, de eerste lampen hangen, de katten hebben kleintjes en de wijngaard loopt hard uit. Volgende week gaan we onze wijn bottelen en dan begint ons eerste seizoen. 9 juni komen de eerste gasten.

Gerard 300x224 Alles tegelijk

A PRESTO

Voor meer foto’s kijk op onze facebook-pagina: Casolare Re Sole op Facebook

Share and Enjoy:
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk
 • services sprite Alles tegelijk

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Alles tegelijk”

 1. jenny copius peereboom says:

  wow, het is wel een mega project aan het worden!!! vinden ze het in het dorp niet heel bijzonder????en al die rampen die je beschrijft!!! typisch gevallen van murpy s law!maar het wordt allemaal wel erg prachtig en dan stroomt er ook geld binnen en is alle ellende vergeten:):)

Leave a Reply