De zomer voorbij

De laatste post is alweer uit mei. We gaven toen aan dat we al gauw open gingen en dat de eerste boekingen binnen kwamen. En de boekingen bleven komen. Gelukkig. En het feit dat er nu pas weer wat geschreven wordt, houdt dus alleen maar in dat het heel druk was.

IMG 6194 300x224 De zomer voorbij

Eind juni zijn we dus begonnen met de verhuur van onze kamers en het mini-appartement. Mooie kamers met luxe badkamers en een stijlvolle inrichting. De oude muren en balken zijn gecombineerd met oude fabriekslampen, allerlei natuurlijke materialen en fatsoenlijke bedden. De badkamers hebben luxe toiletten, brede wastafels en fantastische stortdouches. Voor foto’s kijk op Casolare Re Sole. Het appartement heeft een aparte slaapkamer en een kookeiland met keramische kookplaat, grote koelkast inclusief vries-gedeelte.

IMG 6119 300x224 De zomer voorbij

Een oven en heel veel bergruimte. Alle ruimtes hebben een eigen privé-terrasje, maar kunnen ook gebruik maken van onze buiten-lounge. De buiten-lounge is ingericht met lounge-hoek, een groot kookeiland en een eetgedeelte. Ook is hier het sanitair voor onze mini-camping gekomen. Twee aparte units met douche, toilet en wastafel. We waren heel enthousiast begonnen met de camping en hadden al 15 plekken gemaakt.

IMG 6133 300x224 De zomer voorbij

Al gauw kwamen we erachter dat we niet genoeg parkeerruimte hadden voor zoveel plekken. We hebben dan ook snel besloten om er maar maximaal 8 van te verhuren, ook vanwege de beperkte hoeveelheid toiletten en douches. Klinkt goed dus allemaal; In juli hadden we alle honken bezet. En dat betekende aanpoten. Drie dagen in de week koken we voor onze gasten, als er genoeg animo voor is. En dat was er !!

BBQ avond in de buitenlounge 300x224 De zomer voorbij

Dinsdagavond Barbecue-avond, donderdagavond Pizza-avond en op zondag een volledige 4 tot 5 gangen pranzo(lunch) of cena(diner). Af en toe hadden we wat eters van buitenaf, maar toch iedere keer volle bak. Veel werk; gerechten verzinnen, inkopen , voorbereiden, koken, tafels indekken, opruimen, afwassen en ook nog eens meedoen.

IMG 5442 kopie 300x224 De zomer voorbij

Naast deze activiteiten organiseerden we ook wijntours, en bezoeken aan bierbrouwerijtjes, kaasboertjes enz. Ook hier werd volop aan meegedaan tot groot plezier van de wijnhuizen, ons en de gasten. Wat hebben we lekkere wijnen geproefd!! Ook hebben we lokaal veel festa’s en sagra’s bezocht. Dit zijn feesten met bijna allemaal iets van eten als thema. Lekker dus.

koken in de buitenlounge 300x224 De zomer voorbij

Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden op het naseizoen en de eerste boekingen zijn er alweer. Verder hebben we een mooie HERFSTVAKANTIE-AKTIE. Bij elke boeking van minimaal 5 dagen, geven wij een geheel verzorgde dag kado. De dag wordt gevuld met het bezoek aan 2 goede wijnhuizen, waar veel, maar vooral goede wijn geproefd gaat worden.

IMG 5424 kopie 300x224 De zomer voorbij

Tussendoor wordt er gelunched en naderhand wordt de dag afgesloten met een volledig verzorgd 4 tot 5 gangen diner in 1 van de lokale restaurants. Voor degenen die niet willen rijden zijn er goedkope vluchten(ryanair) vanaf vliegveld Weeze(Dusseldorf) naar Ancona of Pescara en van Brussel naar Ancona.

IMG 5684 kopie 300x225 De zomer voorbij

Voor meer informatie of foto’s kijk op onze Facebookpagina: Casolare Re Sole op Facebook of op onze website: Casolare Re Sole

Share and Enjoy:
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij
 • services sprite De zomer voorbij

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply