Aan de slag

Montottone2 300x199 Aan de slag

Op 14 maart gaan we weer naar ons huis in Italïe.

Lekker langzaamaan door de alpen.

We willen deze keer met onze Landrover en aanhanger alvast allerlei spullen meenemen.

landrover 300x225 Aan de slag

Een heleboel planten om te beginnen. Ik had nog diverse palmbomen, bamboes en andere exoten staan, die straks als aankleding van het terrein gaan dienen. Verder nemen we ook nog een aantal kuipen mee, aangezien we een gedeelte van de wijngaarden gaan rooien/oppotten. En natuurlijk de keukenspullen; Er moet ook lekker gegeten worden.

casolare re sole wijngaarden 300x225 Aan de slag

We hebben wat ruimte nodig als parkeerplaats en ook voor de camping-plaatsen moeten we enkele stammen verplaatsen. De meeste zullen we in pot op het terras plaatsen en de rest gaat in de verkoop. Ook gaat onze Franse bulldog Louis XIV mee;

louis 300x225 Aan de slag

Het zal nog wel behelpen worden, want we komen in een kaal en leeg huis aan. Meteen maar de open haard aanmaken. En bij de lokale IKEA een bed kopen, anders wordt het binnen kamperen.

Het leuke is dat we meteen deze week al onze eerste gasten hebben: “die hard” vrienden, die niet kunnen wachten tot het af is.

Aan de slag dus.

Share and Enjoy:
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag
 • services sprite Aan de slag

Tags: , , ,

10 Responses to “Aan de slag”

 1. peter CP says:

  yeap,
  als een van de twee die-hards ben ik druk bezig mijn koffer te pakken.
  Morgen in het vliegtuig naar Ancona. vanaf daar met de auto richting Cees en Anne. Die dachten dat we er afgelopen woensdag al zouden zijn. Belden rond lunchtijd op, zaten al op ons te wachten, lekker in de zon met t-shirts.
  En wij zaten nog in NL….bummer

  Ach ja, twee dagen later …… gaan we voor de rerun :)

 2. Ruben says:

  Fantastisch dat jullie naar Italië gaan om jullie droom uit te laten komen. Heel veel geluk en plezier! Ik hoop snel van jullie te horen.

  Groetjes!

 3. zpc says:

  I totally ought to get out of my apartment a bit more not to mention obstruct expending most of my morning logging hands in poker on myspace or facebook since these days i have been losing out on reading regarding this. Even while I can’t suggest that I undeniably concur with every term, its pleasant to go through some smart posts in place of the conventional junk I come across flying all around the internet.

 4. hey impressive little website ya have here :) I utilize the identical theme on my website yet unfortunately for whatever weird reasons it seems to reload more efficiently on your site eventhough this blog has got a little more material. Are you currently operating any individual plug ins or widgets which will quicken it up? If you could quite possibly give the names so maybe I might use them in my web site so twilight new moon followers could watch twilight new moon online trailers and clips easier I would be ever so pleased – regards in advance :)

 5. Emily says:

  I totally ought to get out of my apartment a bit more not to mention obstruct expending most of my morning logging hands in poker on myspace or facebook since these days i have been losing out on reading regarding this. Even while I can’t suggest that I undeniably concur with every term, its pleasant to go through some smart posts in place of the conventional junk I come across flying all around the internet.

 6. Fonda Mcvey says:

  lol o . k . so here’s how absurd I am, midway through reading through your post I accidentally dropped my sensitive mouse and shut down the internet explorer by mistake and I couldn’t locate your post again until 5 days later on to finish reading from the spot i had left off due to the fact I did not remember how I linked to your blog in the first place lol anyhow it was worth the hold out..kudos :)

 7. My friend as well as I were just talking regarding the area you referred en route for in your weblog and apparently, I am the winner of the argument! Thank you for clearing it out.

 8. Appreciation. various great infomation here keep up the magnificent work. I cannot really leave a more constructive statement as i’m abit out of my deph nevertheless i will be checking back here for further updates.

 9. Just to let you know, this post looks a little bit funny from my smart phone. Who knows perhaps it is just my cell phone. Great post by the way.

 10. I added a blog to your favorites and will visit you regularly.

Leave a Reply