Nog steeds lentamente!!

Ondanks de hoopvolle berichten van de laatste posts zijn we op zich nog geen steek opgeschoten. We moeten nog steeds op en neer reizen om van alles gedaan te krijgen. Ondertussen zijn wel de vergunningen officieel aangevraagd; We hebben ze zaterdag 12-06-2010 ingediend en nu is het dus weer afwachten.

Anne stucwerk gevel@casolareresole 03 300x225 Nog steeds lentamente!!

Vorige keer had onze geometra gezegd dat de burgemeester erg positief was over onze projecten(huis en zwembad) en van plan was deze snel door de raad te duwen. De gemeente kon het geld voor de vergunningen goed gebruiken. Er werd gesproken over 5 dagen zelfs. Nu weten we in ieder geval dat dat niet zo is. Misschien 5 werkdagen? Of 5 dagen dat er überhaupt gewerkt word? Geen idee, maar we horen het wel. Wij gaan in ieder geval gewoon door. Onderstaande foto’s laten zien waarom we zo graag hier willen gaan wonen.

fermo 02 300x225 Nog steeds lentamente!!

Verder zullen we vanaf nu vaker foto’s op deze weblog gaan plaatsen en wat minder tekst, tenzij er veel te schrijven is natuurlijk. Door de drukte komen we er namelijk haast niet meer aan toe, wat al resulteerd in ongeduldige emailtjes van vaste lezers. Verder hebben onze laptop en telefoon (waarmee de meeste foto’s gemaakt worden) ruzie. De nieuwste versie van Windows(grrrrr.) wil niet samenwerken met de Samsungsoftware. Dit moet dus in Nederland via de vaste computer gebeuren, maar ook werken we nog steeds in Nederland. Hierdoor schiet het er weleens bij in. We beloven beterschap Jenny icon wink Nog steeds lentamente!!

Montottone 03 300x225 Nog steeds lentamente!!

Montottone 02 300x225 Nog steeds lentamente!!

Adriatische zee1 300x225 Nog steeds lentamente!!

zonsondergang031 300x225 Nog steeds lentamente!!

Share and Enjoy:
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!
 • services sprite Nog steeds lentamente!!

Tags: , , , ,

3 Responses to “Nog steeds lentamente!!”

 1. jenny copius peereboom says:

  he he , eindelijk:):) wat een mooie zonsondergang1 hoe is het met de katjes????? oorlog met digitale zut ken ik@#$#@ sterkte ermee:) nu gauw verder lezen:) jenny

 2. Marco says:

  gewoon weer een Apple kopen…

 3. Ik neem aan dat het goed gaat met de katjes, maar we hebben ze niet meer gezien. Ondertussen is het gat opgevangen door een andere kat met 3 jonkies. 2 zwarte en 1 zwart-witte. Interesse?

Leave a Reply