vooruitgang?

Nog heel even volhouden. Nu de aanvraag is gedaan voor het verkrijgen van de (ver)bouwvergunningen dachten we dat het eindelijk wat sneller zou gaan, maar dat is niet zo.. Gelukkig hebben we de laatste periode meer tijd gehad om regelmatig op en neer te vliegen, zodat we er bovenop kunnen zitten. Enige tijd geleden hebben we ons voorgesteld aan de burgemeester en die staat er welwillend tegenover.

zonnebloemen montottone 2 300x225 vooruitgang?

Maar ook al bepaald de burgemeester wat er allemaal mag en zo, dan nog is de bal niet rond. De Tecnico moet nu gaan berekenen wat we moeten gaan betalen voor de vergunningen. Blijkbaar is dat nogal veel werk of in ieder geval werk en dat gaat langzaam.Hij werkt ook maar 12 uur per week voor onze gemeente. De rest in Porto San Giorgio.

via san pietro martire 300x225 vooruitgang?

Maar soms het een beetje mee: De geoloog die bij ons seismisch bodemonderzoek heeft gedaan is een aardige vent en we zien hem regelmatig (er word flink gegroet naar elkaar). Verder is het erg handig dat hij voor de gemeente werkt en dus weet wanneer iedereen aanwezig is. Vorige week kon hij vertellen dat op zaterdag iedereen aanwezig zou zijn. Hij wilde het er wel over hebben dan; om ze een beetje te pushen. Naar hem zouden ze ook wel redelijk luisteren, want hij is de loco-burgemeester (had hij ook wel eerder kunnen zeggen), Sterker nog: Hij loopt met de sleutel van het gemeentehuis op zak. Afgelopen dinsdag vroeg hij me dan ook of ik de Tecnico wilde spreken, want die was aan het overwerken. Al met al begint het ergens op te lijken. De plannen zijn dus goedgekeurd en de kosten worden berekend. De Tecnico neemt zelfs onze documenten mee naar Porto San Giorgio om ze deze week af te krijgen. Als het echt meezit, krijgen we vrijdag bericht.

puinzooi 3 225x300 vooruitgang? puinzooi 4 225x300 vooruitgang?

Als deze kosten dan betaald zijn, kunnen we eindelijk de bank laten komen voor een taxatie. Dit omdat ze de hoogte van de hypotheek/lening moeten berekenen. Dan kunnen we eindelijk gaan bepalen wie de bouwer word; Er staat nog een afspraak geplanned met de broer van Andrea Rossetti (de geoloog a.k.a de loco-burgemeester). Deze is namelijk bouwer/aannemer. Ben benieuwd wat hij berekent. Hiervoor waren het allemaal vriendjes van onze makelaar en deze is via nieuwe kanalen.

vloer wegslopen 1 300x225 vooruitgang?

Ook maken we al heel wat nieuwe vrienden in Montottone. Naast Andrea hebben we ook contact met Serena van Ristorante la Brocca, Giacomo van Bar Rosita, Leonardo van de bank en Nisse (een Zweed die hier zomers woont). Dus niet meer alleen Nederlanders!!

Share and Enjoy:
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?
 • services sprite vooruitgang?

Tags: , , , , ,

Leave a Reply