Louis en Midja

Soms is het een beetje lastig. We hadden 1 huisdier enwel onze franse bulldog Louis XIV. Een schitterend beest. Hij vind het maar niks, dat we regelmatig naar Italïe gaan.

Louis XIV geeft voorstelling in Aquaviva Picena 300x199 Louis en Midja

Hij is erg gehecht aan ons allebei, dus als Anne en/of ik  weer eens weg zijn mist hij ons. Des te blijer is hij als we weer terug komen natuurlijk. Als we samen weggaan, moet er op hem gepast worden, want hij kan niet lang alleen blijven; Dat is nou eenmaal een karaktereigenschap van deze hondjes. Het liefst zouden we hem natuurlijk meenemen, maar omdat we gekozen hebben om vaak en voordelig op en neer te vliegen, kan hij niet mee. We vliegen met Ryanair (van Weeze naar Ancona of Bologna, of van Eindhoven naar Pescara) en in hun beleid staat dat honden niet mee mogen. punt.

Louis XIV 04 300x225 Louis en Midja

Ik zei al dat we 1 huisdier HADDEN en daarmee bedoel ik dat we nu dus meer huisdieren HEBBEN. Bij ons huis in Italïe wemelde het van de katten. Het ene nestje na het andere werd geboren. Het liep echt de spuigaten uit. Het eerste nestje is meegenomen door de vorige eigenaar, het tweede is verdwenen naar ???, nadat we de moeder een vlooienband hadden omgedaan. Deze hebben we nog wel eens gezien. Het derde nestje was van Midja. Het nestje bestaat helaas nog maar uit 1 kitten en dat is Piero.

Louis XIV en Midja 300x225 Louis en Midja

Deze 2 katjes mogen blijven. Midja vind het superleuk om bij ons te zijn. Al die aandacht. Waar we ook heen gaan, niet veel later zie je haar dan ook. Verder jaagt ze nu ook de andere katten weg.Ze is nu ondertussen wel gestopt met zogen, dus ze kan deze week ook een vlooienbandje verwachten. Piero begint zijn koppie nu ook wat vaker te laten zien. Hiervoor was het meteen wegrennen als hij iets hoorde. Ook voor hun word gezorgd als we er niet zijn. Het zijn natuurlijk echte buitenkatten en deze leven normaal van muizen, vogels, hagedissen en ook sprinkhanen staan op hun dieet. Wij zijn ze ondertussen gaan bijvoeren met kattenbrokken en als we er niet zijn doet Anne (een Zweedse vriendin uit het dorp) dit af en toe.

Louis XIV en Midja 02 300x225 Louis en Midja

Een paar weken geleden gingen we met de auto en kon Louis eindelijk weer eens mee. Hij en Midja hebben elkaar nu ontmoet en dat gaat fantastisch samen. In het begin wilde Louis er nog wel achteraan om te spelen, maar 2 tikjes van Midja en een reprimande van ons, hield hij ermee op. Nu liggen ze samen onder de tafel als we buiten ontbijten of lunchen.

cat stand off 300x225 Louis en Midja

‘s Ochtends als we Louis uitlaten, loopt Midja ook mee en ze doen dan allebei een plasje en een poepje. Volgens mij worden het de beste vrienden ooit. Voorlopig zullen we niet vaak met de auto gaan, dus het duurt wel weer eventjes voordat ze elkaar weer zien.

wandelen met midja 02 300x225 Louis en Midja

Misschien reageert Louis dan net zo blij als wanneer hij ons weer ziet.

Louis XIV 03 300x225 Louis en Midja

Share and Enjoy:
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja
 • services sprite Louis en Midja

Tags: , , , , ,

Leave a Reply