Nog een huis??

Ik had al eerder een keertje laten vallen dat we benaderd waren door een buurman om een huis van hem te verhuren. Ik ga er nu wat verder op in. Het is nog allerminst zeker, want het huis is op dit moment pas casco klaar gemaakt.

het huisje dat we evt kunnen gaan verhuren 01 300x199 Nog een huis??

Dit houd in dat het er leuk uit ziet, maar dat er nog niet in gewoond kan worden. Op de foto’s zie je alleen de buitenkant en een beetje van de ligging ten opzichte van ons huis. We zijn wel al binnen wezen kijken, maar hebben geen foto’s genomen.

het huisje dat we evt kunnen gaan verhuren 02 300x199 Nog een huis??

Op dit moment is het binnen nog helemaal kaal; Een betonnen vloer en wel heel veel ruimte. Aan 1 kant zijn er metalen openslaande deuren. Dit omdat de eigenaar nu het huis gebruikt als tractor-stalling. Via een trap kom je boven en daar is de mogelijkheid voor 3 slaapkamers en een badkamer. Op dit moment ligt er voornamelijk graan.

het huisje dat we evt kunnen gaan verhuren 04 300x199 Nog een huis??

De badkamer is er nog niet en de vloeren zijn nog kaal. Als de eigenaar dat allemaal afmaakt en beneden een keuken, een toilet en een open haard aanlegt en verder natuurlijk verwarming en de inrichting regelt, dan willen wij het wel gaan verhuren. De 3 slaapkamers en eventueel 2 slaapbanken maken het huis dan geschikt voor 1 tot 10 personen;

links wij rechts het huis 300x199 Nog een huis??

Iets wat we in ons eigen huis niet kunnen aanbieden. Ze kunnen dan weer gebruik maken van ons zwembad, want wij liggen echt op een steenworp afstand. Zodra we meer weten, kom ik hier weer op terug. Voorlopig zijn we nog steeds druk met het organiseren van onze verbouwing. Nog steeds zijn we aan het wachten op die ene bank, maar ondertussen zijn we met hulp van anderen alle stukken aan het vertalen naar het Italiaans, zodat we bij een andere bank terecht kunnen.

het huisje dat we kunnen gaan verhuren misschien 300x199 Nog een huis??

We gaan de lening dan op het bedrijf nemen en niet privé; Dit gaat veel makkelijker. Het bedrijf is ondertussen rond. We zijn nu een Azienda Agricola met Bed & Breakfast en dat is niets meer dan een boerenbedrijf met slaapkamers. Om belastingtechnische redenen is Anne nu boerin en ik iets van knecht. En daar ben je dan voor getrouwd?? We hebben ook toestemming om het straks om te zetten naar Agriturismo;

het huisje dat we kunnen gaan verhuren misschien 01 300x199 Nog een huis??

Dan zijn we nog steeds boerenbedrijf met kamers, maar we mogen dan ook koken voor onze gasten en ook voor anderen. Verder kunnen we nu ook aanspraak maken op subsidies en andere regelingen en dat gaat het een stuk aangenamer maken de aankomende jaren. Nog even volhouden allemaal. Voor de kerst moet de financiering nu rond zijn en dan hopelijk iets van 6 maanden tot de opening.

het huisje dat we evt kunnen gaan verhuren 031 300x199 Nog een huis??

Voor meer foto’s kijk op onze facebookpagina: Casolare Re Sole op Facebook

Share and Enjoy:
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??
 • services sprite Nog een huis??

Tags: ,

Leave a Reply