Vooruitgang

Nu het nieuwe dak er op zit, kunnen we ons weer concentreren op de funderingen van de buitenmuren. Hiervoor moesten de steigers weggehaald worden. Anders konden de bouwers natuurlijk niet bij de muur komen.

bekisting fundering 300x224 Vooruitgang

Maar voordat we ze weghaalden, is het bovenste gedeelte van het pand gevoegd. Wat een verschil maakt dat. Ongelooflijk.Van iets wat op een ruïne lijkt, verandert het opeens in een echt huis.

fundering 02 300x224 Vooruitgang

Uiteindelijk dus de steigers rond het huis weggehaald en begonnen aan de fundering van de buitenmuren. Dit gaat gelukkig een stuk sneller dan de binnenmuren, omdat ze er goed bij kunnen. Toch blijft het een raar gezicht, dat er onder het huis een meter grond wordt weggegraven. Een zwevende muur met stutjes eronder, die het hele huis moeten dragen.

bekisting fundering 02 300x224 Vooruitgang

Maar zodra het weer opgemetseld is, zie je de ware omvang van het huis; Best wel groot. Binnen een week hebben ze de fundering onder het huis afgemaakt en nu gaan ze verder met de fundering van het terras voor de gasten-verblijven en de nieuwe aanbouw.

fundering anne 300x224 Vooruitgang

Ook de buizen voor de riolering zijn aangebracht; Het schiet dus lekker op nu. Over een paar weken worden de nieuwe ramen en deuren geplaatst en ook de plafonds/vloeren worden vernieuwd. Eindelijk gaat alles in een stroomversnelling. Nog even en dan verplaatst al het werk zich van de buitenkant naar de binnenkant.

bekisting terras 300x224 Vooruitgang

Het ziet ernaar uit, dat we in juni eindelijk open kunnen. We gaan daarom vanaf eind februari al boekingen aannemen, want als alles goed gaat is onze website dan ook eindelijk online.

bekisting terras 02 300x224 Vooruitgang

Voor meer foto’s kijk op onze facebookpagina: Casolare Re Sole op Facebook

beton storten terras 300x224 Vooruitgang

Share and Enjoy:
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang
 • services sprite Vooruitgang

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Vooruitgang”

 1. jenny copius peereboom says:

  hi, dat begint ergens op te lijken. zou mooi zijn als jullie glasdicht zijn voor het echt slecht weer wordt. wij denken alweer in 11-steden enzo, eind van de wek misschien -16:(:(brbbrbr) de friesche gemalen liggen alweer stil . reuze zo n hype:):)

Leave a Reply